Άλλοι εξωτερικοί χώροι

Στον εξωτερικό χώρο του σχολείου μας υπάρχουν :

Στο μπροστινό μέρος του σχολείου μας λειτουργεί παιδική χαρά για τα μικρότερα παιδιά καθώς και σκακιέρα.

P1050157

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

 P1050165

ΣΚΑΚΙΕΡΑ

ΚΗΠΟΙ

Επίσης υπάρχουν μικροί κήποι με λουλούδια και κηπευτικά που για τη δημιουργία τους και τη φροντίδα τους  είναι υπεύθυνα τα παιδιά που φαίνεται πραγματικά να το διασκεδάζουν.

 

P1050163

Αθλητικές εγκαταστάσεις

Σημείο αναφοράς του σχολείου μας είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις με κύριες το γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ,το γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 και τα 3 τραπέζια πιγκ-πογκ που οφείλουν την ύπαρξή τους στη συμμετοχή των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων.

P1050158

 ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

P1050159

ΓΗΠΕΔΟ 5 χ 5 

P1050166

ΓΗΠΕΔΟ ΒΟΛΕΫ 

Βιβλιοθήκη

    Η βιβλιοθήκη του σχολείου λειτουργεί πάνω από 10 χρόνια.Όμως δεν είχε γίνει ποτέ καταγραφή των βιβλίων και δεν υπήρχε οργανωμένος τρόπος δανεισμού. Σε αυτό το διάστημα λειτουργούσε ως δανειστική εντελώς ερασιτεχνικά. 

    Από το Σεπτέμβριο του 2014 γίνεται προσπάθεια για την καταγραφή των βιβλίων και για την απομάκρυνση των κατεστραμένων και των ακατάλληλων.Όταν ολοκληρωθεί και η καταγραφή των βιβλίων και οργανωθεί ο τρόπος δανεισμού, θα λειτουργεί σε εβδομαδιαία βάση.

    Η όλη διαδικασία και το σύστημα οργάνωσης έγινε μετά από συνεργασία με τη βιβλιοθηκονόμο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Παλαιού Ψυχικού , την οποία και ευχαριστούμε ιδιατέρως.

     Η αίθουσα της βιβλιοθήκης βρίσκεται στο 1ο όροφο, από την  κεντρική σκάλα και λειτουργεί ως αίθουσα προβολών και συνεδριάσεων. 

Υπεύθυνες βιβλιοθήκης: Μπριάκου Δώρα

                                  Γεωργιάδου Ευτυχία

P1050168

Εργαστήριο πληροφορικής

Γενικές πληροφορίες για το εργαστήριο πληροφορικής μας

Στο χώρο του σχολείου μας λειτουργεί αίθουσα πληροφορικής εξοπλισμένη με 11 σταθερούς σταθμούς εργασίας και 1 φορητό. Επιπλέον για τις ανάγκες των μαθημάτων διατίθενται περιφερειακές συσκευές, όπως εκτυπωτή και διαδραστικός πίνακας.

P1050161

P1050162